Blog de felicitări online

joi, martie 04, 2021

Mutari nationale cu MoveOut!

 

Mutari nationale
Foto: MoveOut.ro


Cele mai mari satisfacții pe care le poți simți în calitate de client sunt acelea când constați că firma de servicii la care ai apelat îți îndeplinește dorințele așa cum tu îți dorești. O firmă utilă de transport este MoveOut, ce asigură atât mutari nationale, cât și mutări internaționale. Poți apela la aceasta de luni, până vineri, deoarece programul firmei este unul flexibil: de la 9.00 A.M., până la 19.00 P.M.

 

Cu se ocupă MoveOut?

Firma MoveOut se ocupă cu transportul de mobilă în București, în țară sau în străinătate. Este o firmă serioasă, fiind alcătuită din tineri absolvenți ai Facultății de Transporturi din București: UPB. Transportul se realizează cu mașinile firmei: două mașini de dimensiuni medii (10-15 mc) pentru a avea un acces mai ușor în zonele unde sunt probleme cu parcarea, mai ales, în București.  

 

Firma MoveOut transportă nu numai mobilă, ci și obiecte personale: tablouri, diverse obiecte pe care clientul le are în locuința sa. Acestea sunt ambalate în folii speciale în timpul transportului, în așa fel încât obiectele nu se vor deteriora până la destinație. De asemenea, firma se ocupă atât cu demontarea mobilei ce trebuie să fie transportată, cât și cu montarea elementelor componente ale mobilei ajunse la destinatar. Este un proces amplu pe care reprezentanții firmei îl duc la îndeplinire cu seriozitate, rigurozitate și energie.

 

Firma pune accent pe calitatea serviciilor sale și, nicidecum, pe cantitatea acestora. Reprezentanții firmei garantează pentru serviciile pe care le desfășoară cu multă atenție, perseverență și asumarea muncii. Pentru orice mutare/relocare, firma pune la dispoziția clientului, cutii de ambalare a produselor destinate transportului.      

 

Printre serviciile firmei putem consemna și mutări de firme, locuințe, sedii, transport de mobilă intern, transport de mobilă la nivel internațional. Firma MoveOut are personal calificat, profesionist, care își face serviciul cu promptitudine. Astfel, dacă solicitările clienților sunt mari, firma dispune de 4-5 echipe de specialiști, dornici să rezolve problemele ivite, la fața locului.

 

Așadar, oricând ai nevoie de-un transport, MoveOut îți va sta la dispoziție, cu toată încrederea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu