Blog de felicitări online

joi, martie 06, 2014

Varga Tele Carbon Power 7m/5 25g

Varga Tele Carbon Power 7m/5 25g
Sursa foto: www.bibanu.com
V-ar placea o undita din carbon, cu greutate redusa, recomandata in pescuitul cu pluta al speciilor cu talie medie? Mie unul mi-ar placea o astfel de bijuterie mica, destul de ieftina, dar foarte eficienta in acelasi timp, mai ales atunci cand esti doar un simplu iubitor al pescuitului, care doreste sa iasa in aer liber din cand in cand si sa se deconecteze de la problemele cotidiene, care sunt din pacate din ce in ce mai multe, mai obositoare, mai apasatoare si mai stresante.

Dar sa revenim la undita din imagine, pentru ca despre aceasta este vorba in acest articol si nu despre stresul zilnic. J Cu o lungime de 7 m, ce se pliaza in doar 117 cm atunci cand dorim sa o transportam la locul dorit pentru pescuit, cu o greutate de doar 511 g, produsa de firma LINEAEFFE, Varga Tele Carbon Power 7m/5 25g are o actiune medie si o putere de aruncare de 25 g, arhisuficiente pentru un pescuit linistit si de calitate, care sa ne incarce din nou cu energie pozitiva.

Probabil va intrebati acum ce mi-a venit sa postez o imagine cu o undita? Ei bine, cum primavara a sosit deja, chiar daca numai calendaristic pentru moment, caldura va incepe in curand sa isi faca simtita prezenta, iar soarele va incepe si el sa ne mangaie din nou cu ale sale raze duioase. Deci, avem toate motivele sa ne gandim deja cu drag la cum vom petrece week-end-urile viitoare, iar pescuitul intra cu siguranta printre optiunile de relaxare, mai ales ca pe langa acesta se poate face si un mic gratar, se poate servi si o bere rece, ca doar caldura asta cere pana la urma, nu? J

Imaginea cu Varga Tele Carbon Power 7m/5 25g am ales-o de pe Bibanu.com, un magazin online foarte vast cu articole de pescuit,  ce comercializeaza printre altele undite, lansete, mulinete, carlige, fire, plute, monturi, plumbi, momitoare, naluci, nade, momeli, kit-uri pescuit, accesorii pescuit, sisteme semnalizare, suporti si rodpod-uri, mincioguri si juvelnice, camping, bagajerie, imbracaminte, incaltaminte, ochelari, ambarcatiuni, motoare, sonare, Fly Fishing, bauturi energizante si componente lansete.

Numai din insiruirea categoriilor de produse de mai sus ne putem da seama ca Bibanu.com este un magazin online ce acopera cam tot ce inseamna produse pentru pescuit, pentru toate categoriile de pescari, de la cel mai mic amator la cel mai mare profesionist si pentru toate buzunarele, pentru ca, de ce sa nu o recunoastem, acolo doar cel mai tare atunci cand facem o achizitie in ziua de azi.

Comenzile de pe Bibanu.com se fac in mod similar cu majoritatea magazinelor online. Astfel, dupa ce s-a creat un cont pe site, produsele selectate se adauga in cos iar cand lista este completa se trimite comanda. Plata se poate face in sistem ramburs (cel mai folosit system in comenzile online) sau prin ordin de plata/virament bancar. In ceea ce priveste transportul, acesta este taxat in functie de greutatea coletului pentru comenzile ce se incadreaza intre 100 lei si 450 lei ca valoare si gratuit pentru comenzile ce depasesc suma de 450 lei.

Voua ce undita ati alege de pe Bibanu.com, pentru a pescui cu prietenii pe o balta oarecare din oras?

2 comentarii:

  1. Locuiesc intr-o zona unde pescuitul a devenit un fenomen, in ultimii ani, Calarasi...si stiu ca sunt foarte cautate astea din carbon...

    RăspundețiȘtergere
  2. Din ceea ce stiu astea sunt cele mai bune undite si cele mai cautate de pescarii...

    RăspundețiȘtergere