Blog de felicitări online

vineri, martie 14, 2014

Un HANDYMAN este foarte bun la casa omului!

Instalator HANDYMAN
Sursa foto: www.servicii247.ro
Probabil va intrebati cine este "domnul" din imaginea de mai sus? Ei bine, domnul din imagine este un "HANDYMAN", un instalator HANDYMAN mai exact. Dar ce este un HANDYMAN? Un HANDYMAN este un om potrivit la o casa potrivita. Este un om care poate sa rezolve cam orice problema care apare in casa si acest lucru intr-un timp record.

Aveti un robinet la baie sau la bucatarie care nu inchide la maximum, iar picaturile care curg neincetat va scot din sarite noaptea? Aveti cu siguranta nevoie de un HANDYMAN! Aveti in sufragerie sau in dormitor un geam care nu etanseaza perfect, iar vantul sufla neincetat in timpul noptii? Aveti cu siguranta nevoie de un HANDYMAN! Aveti un tavan care mai are un pic si va cade in cap? Fireste, aveti nevoie de un HANDYMAN!

Si exemplele pot continua la nesfarsit, pentru ca o casa trebuie intretinuta continuu, pentru a fi mereu intr-o stare cat mai buna, care sa ne permita sa o locuim in cat mai bune conditii. Si chiar daca sunt persoane care afirma cu o nonsalanta iesita din comun ca aceia dintre noi care locuiesc in blocuri nu au mai nimic de intretinut si reparat prin apartament, se inseala amarnic.

Este indubitabil ca atat persoanele care locuiesc in apartamente cat si cele care locuiesc la case, vor avea mereu de efectuat operatii de intretineri si reparatii, operatii pentru care vor avea nevoie de multe ori si de cate un HANDYMAN, pentru ca, de ce sa nu o recunoastem, oricat de priceputi am fi noi prin casa, sunt lucruri care trebuie facute intr-adevar de un meserias care lucreaza in domeniu. 

Si aici putem da un exemplu destul de concludent. Oricat de priceputi am fi noi prin casa, daca nu suntem de meserie, nu vom putea reface noi niciodata un tavan precum o poate face o persoana cu experienta, care efectiv cu acest lucru se ocupa in fiecare zi. Gletul nostru va fi cu siguranta neuniform, cu multe denivelari, asa cum se fac drumurile in Romania de dupa '89. J Pe cand gletul zugravului HANDYMAN va fi precum iarba de pe Wembley, acolo unde mingea sare precum ar sari de pe o suprafata perfect dreapta din bitum.

Si sa nu uit! Imaginea de mai sus imi mai aduce aminte de reclama unui mare lant national de supermarket-uri specializate pe produse ce au ca specific de activitate amenajarile interioare si exterioare, a carei slogan suna ceva de genul: "Ai fantezii cu un instalator? Vino la "noi"!" J, slogan care a declansat nu numai haz la momentul respectiv, ci si proteste din partea unui ONG (organizatie nonguvernamentala).

Probabil va intrebati acum de unde am luat aceasta imagine? Ei bine, navigand in aceasta lume nemarginita a www-ului (World Wide Web), am gasit un site specializat pe servicii de intretineri si reparatii prin casa, din cam toate domeniile de activitate. Este vorba despre Servicii247.ro, un site care pune la dispozitie persoanelor aflate in Bucuresti si Ilfov, nu doar un HANDYMAN, ci o echipa intreaga de HANDYMEN (inclusiv instalator Bucuresti), care pot rezolva cam orice problema intr-un timp record.

Voi de ce HANDYMAN ati avea nevoie acasa? Eram sa spun cu ce HANDYMAN aveti o fantezie? J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu