Blog de felicitări online

joi, februarie 20, 2014

Dinti de cupa

Dinti de cupa
Sursa foto: www.dintidecupa.eu
Probabil va intrebati ce reprezinta imaginea de mai sus...ei bine, pentru ca in ultimul timp ma lovesc din ce in ce mai mult de termenul "dinti de cupa", m-am gandit sa public pe blog-ul meu de felicitari online o poza cu "dinti de cupa", pentru a fi peisajul complet.

Iar la o simpla cautare a expresiei "dinti de cupa", binenteles pe motorul de cautare Google, care a devenit parca mai cunoscut decat termenul "paine", am gasit un site specializat numai pe dinti de cupa. Este vorba despre website-ul DintiDeCupa.eu.

Dar ce sunt acesti "dinti de cupa"? Ei bine, dintii de cupa sunt piese de utilaje, ce fac parte din categoria elementelor de uzura ale acestora, elemente de uzura care la randul lor reprezinta o parte semnificativa din costurile de intretinere, dar care au si un rol determinant in productivitatea utilajelor.

Este bine de stiut ca webshop-ul DintiDeCupa.eu comercializeaza o gama foarte variata de dinti de cupa, tinand cont binenteles de necesitatile fiecarui utilaj in parte, dar si de aplicatiile pentru care se folosesc utilajele cu pricina:

  • Dinti de cupa - MTG Steels, facuti din otel MTG Steels, otel ce imbunatateste considerabil calitatea dintilor si a portadintilor, proportionand durata mare de utilizare si mai putine rupturi ale acestora.
  • Dinti de cupa - Kingmet, ce lucreaza fara a se rupe si acest lucru datorita maririi suprafetei de contact dintre dinte si portadinte, efectul de parghie intre cele doua elemente scazand si facand ca acest sistem la lucreze cu mai putin efort pe imbinare.
  • Dinti de cupa - Promet, ce au o durata mare de utilizare, deoarece protectoarele laterale sunt reversibile, permitand schimbarea pozitiei acestora, cand se considera necesar binenteles.
  • Dinti de cupa - RipMet, ce prezinta o excelenta rezistenta la aplicatii extreme, datorita forma imbinarii dintre cele doua elemente dinte-portadinte, ce face ca suprafata de contact dintre acestea sa fie mai mare pentru o repartizare mai buna a fortelor, marind considerabil viata utila a sistemului.
  • Dinti de cupa - StarMet, ce permit o imbunatatire a productivitatii utilajelor de tip excavator cu greutati cuprinse intre 60 pana la 400 de tone masa proprie si a incarcatoarelor frontale de la 70 la 350 de tone.
  • Dinti de cupa - Buldo MTG, ce reduc expunerea cupei la impact si abraziune in zonele in care se aplica marind durata de utilizare a acesteia.
Sper ca am fost destul de explicit si ca am inteles impreuna ce inseamna dinti de cupa. Daca v-a placut felicitarea si implicit articolul, puteti sa dati va rog si un share! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu