Blog de felicitări online

sâmbătă, ianuarie 04, 2014

Banda de alergare TS 7202

Felicitari sport
Sursa foto: www.sportisima.ro
Sa nu imi spuneti ca nu v-ar placea si voua o banda de alergare ca cea din imagine pentru ca nu o sa va cred! Chiar nu o sa va cred! Ca sa nu mai vorbesc despre o casa cu 4-5 camere, din care una sa fie destinata exclusiv gimnasticii, cu o multitudine de aparate specifice binenteles, care mai de care mai utile, iar una sa fie destinata special pentru practicarea sporturilor in spatii mici, gen tenis de masa, biliard etc. Sunt vise intr-adevar, dar acestea pot deveni si realitate intr-o zi! Si pana la urma, cine poate sa ne fure visele? Macar cu acestea sa ramanem! J

Dar, revenind la banda de alergare din imagine, sa intram putin si in. In primul rand, este o banda de alergare semiprofesionala Fit Style, model TS 7202, cu o greutate de 164 kg, ce suporta pana la 170 kg, cu o suprafata de alergare de 530 x 1540 mm. Aceasta este dotata cu un afisaj LCD albastru multifunctional, ce afiseaza inclinarea, timpul, viteza, caloriile, distanta, pulsul, elevarea si programul si butoane predefinite pe consola. Banda de alergare din imaginea de mai sus are si 5 programe predefinite, cu 10 nivele pe program, senzori de puls pe manere, butoane de inclinare si viteza pe manere, sistem de absorbtie socuri, precum si o interfata MP3 cu difuzoare puternice. In ceea ce priveste viteza de lucru, aceasta poate varia intre 0.8 si 20 km/h.

Dar de ce am achizitiona o astfel de banda de alergare? Ei bine, cum timpul liber este din ce in ce mai putin, mai mult inexistent in ultima vreme, iar locurile amenajate special pentru alergat si in general pentru sport sunt din ce in ce mai putine, o banda de alergare amenajata acasa pare a fi solutia ideala la momentul actual. Ce sa mai vorbim de faptul ca o putem avea la dispozitie de fiecare data cand suntem acasa, in fiecare anotimp si mai putem face si un dus rapid dupa ce o folosim. Sa mai spun ca putem urmari si o emisiune in timp ce alergam? 

Probabil va intrebati ce mi-a venit cu aceste benzi de alergat. Ei bine, in scurtele mele vizite, dar dese, prin mediul online, am descoperit un website foarte interesant, un magazin online mai exact, ce comercializeaza multe produse pentru sport si miscare. Sub sloganul "Sportisima-indragostiti de sport", foarte reusit de altfel, acest magazin online isi propune sa vina in intampinarea tuturor pasionatilor de sport cu o serie impresionanta de articole sportive, pentru toate categoriile de sporturi importante, care au multi adepti in tara noastra.

Si dupa doar cateva minute petrecute pe Sportisima, pot sa va spun cu siguranta ca mi-as dori o masa de tenis, o minge si o poarta de fotbal, o bicicleta precum si o pereche de schiuri, pentru ca tot suntem acum in sezonul rece. Ce sa mai vorbesc de banda alergare de mai sus… J

Voi ce ati cumpara de pe Sportisima?

2 comentarii:

  1. De mult imi doresc o astfel de banda, insa eu sunt ceva mai modest asa ca am nevoie de ceva convingere nu doar o prezentare a unui produs si cateva parereri.
    Vazusem o oferta buna la sellgross...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fiu sincera, n-ar fi deloc rea o astfel de banda in propriul apartament. Ma rog, parca ai o motivatie mai mare cand mergi la sala.

    RăspundețiȘtergere