Blog de felicitări online

marți, mai 24, 2016

Professional Movers

Professional Movers
Sursa foto: Facebook
De fiecare data cand vad poze ce au ca tema mutat mobila sau in general transport mobila, ma cam "strange in spate", si la propriu si la figurat! J Asta pentru ca imi aduc aminte de cele doua mutari personale de domiciliu de pana acum, dar si de ajutorul acordat unor apropiati pentru a se muta dintr-un loc in altul! Si nu este un subiect prea placut de care sa imi aduc aminte, mai ales ca in trecut nu existau multe firme de transport mobila!

Intre timp, lucrurile s-au mai schimbat in bine si au aparut multe firme care ofera servicii de transport mobila si bunuri personale in general. Una dintre acestea este Professional Movers, o firma ce ofera servicii profesionale de mutari mobila, transport mobila si depozitare, electrocasnice, obiecte personale si orice alt tip de marfuri, atat in Bucuresti, cat si catre destinatii nationale si internationale.

Cat despre poza de mai sus, am gasit-o binenteles pe Facebook (oare unde se putea sa o gasesc in alta parte? J) si mi se pare cat se poate de sugestiva pentru o firma de transport si mutari mobila si bunuri personale. Aceasta poza mi-a atras atentia inca de la prima vizualizare si nu m-am putut abtine sa nu o public si eu pe blog-ul meu de felicitari online. Cat despre titlul firmei cu pricina, acesta este cat se poate de sugestiv: Professional Movers! J

Este bine de stiut ca Professional Movers realizeaza transportul pieselor de mobilier de toate tipurile, de la birouri si dulapuri, pana la electrocasnice si bunuri de uz personal, la orice ora din zi si din noapte. Si nu numai ca ofera servicii de transport mobila, dar ofera si serivicii de depozitare a bunurilor sau marfurilor clientilor, Professional Movers punand la dispozitie acestora spatii de depozitare sub forma unor containere sau boxe, amplasate in zone securizate si supravegheate 24 din 24 de ore.

Mai mult decat atat, toti clientii Professional Movers beneficiaza de asigurarea marfurilor relocate, indiferent de dificultatea operatiunilor sau de modalitatea de transport stabilita. Pretul este negociabil si poate fi stabilit telefonic pentru serviciile de mutari nationale si internationale, o estimare la fata locului putandu-se efectua doar in Bucuresti. Si un ultim aspect, serviciul de mutari mobile oferit se adreseaza atat clientilor din capitala si provincie, cat si celor din diaspora.

Sunt multe de spus despre poza de mai sus si in general despre serviciile de transport mobila, dar ma opresc pe moment aici, dar nu inainte de a va intreba ce amintiri "rascolesc" in voi aceasta felicitare. Poate ne povestiti si noua in comentarii! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu