Blog de felicitări online

miercuri, februarie 26, 2014

Serviti o cafea in Leonardo Privilege Dead Sea?

Marea Moarta
Sursa foto: www.travelfan.ro
V-ar placea sa serviti o cina romantica in piesajul de mai sus? Ce intrebare stupida m-am gasit sa pun si eu! J Sincer, nu cred ca o persoana normala in ziua de azi, cu toate tiglele puse pe acoperisul casei proprii, nu ar dori sa se bucure macar cateva clipe intr-un astfel de peisaj mirific! Este de-a dreptul incredibil de superb! O intrebare mai de bun simt ar suna in felul urmator: aveti idee unde este fotografiata aceasta poza superba?

Ei bine, aceasta fotografie deosebita a fost facuta in hotelul Leonardo Privilege Dead Sea 4*, ce este un hotel All Inclusive si face parte din lantul Leonardo Hotels, ce detine nu mai putin de 280 de camere, dispuse pe 7 etaje, toate dotate cu aer conditionat. Un lucru demn de mentionat este faptul ca, aceste camere de hotel au vedere la Marea Moarta si facilitati pentru prepararea ceaiului sau cafelei. 

Va inchipuiti ce inseamna sa ai ocazia, macar o data in viata, sa poti o bea o cafea sau un ceai in acest peisaj demential de frumos? Numai cata liniste poate aduce doar simpla vizualizare a acestei fotografii, daramite sa mai fii si prezent in acest peisaj.

Dar sa va dau mai multe detalii despre acest loc superb. In primul rand Marea Moarta (Marea Sarata in traducere in limba araba) este un lac (mare continentala), fara scurgere spre ocean. Singura apa curgatoare care alimenteaza Marea Moarta este raul Iordan, ce face granita naturala dintre Israel, Iordania de Vest si Iordania. Probabil va intrebati de unde vine denumirea de Marea Moarta. Ei bine, denumirea de Marea Moarta a fost data de grecul Pausanias, cel care a cercetat-o pentru prima data.

Si numele nu este deloc exagerat. Datorita salinitatii ridicate, in Marea Moarta nu este posibila viata. Dintre locurile care merita vizitate in aceasta parte de lume, se pot aminti: Desertul Iudaic cu numeroase localitati biblice, pestera in stanca de la Qumran - sediul sectei precrestine a esenienilor, canionul Murabbat, fortareata Masada, locul in care a fost situat orasul biblic Sodoma, izvorul Ajn Gedi si multe altele.

Revenind la hotelul Leonardo Privilege Dead Sea, acesta se afla la 1.5 km de Ein Bokek, la 25  km de Arad si la 17 km de Massada. De mentionat ca in Ierusalim se poate ajunge cu masina in 90 de minute iar aeroportul international Tel Aviv se afla la circa 165 de km. Hotelul este unul de lux, ce dispune printre altele de centru spa si wellness, piscina terapeutica, masaj si terapii de infrumusetare. In cadrul hotelului se pot practica diverse activitati printre care sauna, sala de fitness, solar, spa si centru de wellness, masaj, cada cu hidromasaj, baie turceasca/baie de aburi, piscina interioara, animatori, piscina exterioara si multe altele.

Nu s-au uitat locurile de joaca special amenajate pentru copii, lucru demn de luat in seama, mai ales tinand cont ca majoritatea cuplurilor care pleaca in concedii, pleaca la drum insotite si de copii, copii care se pot bucura in hotelul Leonardo Privilege Dead Sea si de un club creat special pentru ei. Ce sa mai vorbim, un univers al copiilor.

Probabil va intrebati unde am gasit aceasta imagine de exceptie. Ei bine, navigand pe internet, in putinul timp liber pe care il am la dispozitie, am descoperit Travel Fan Expert, un website care “iubeste” calatoriile si caruia ii place sa aiba clienti care sa calatoreasca in conditii de siguranta si sa beneficieze de servicii de calitate.

Voi unde doriti sa petreceti concediul in sezonul cald care urmeaza? Un sejur dubai? J

Surse articol: Wikipedia si TravelFan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu