Blog de felicitări online

sâmbătă, februarie 15, 2014

Casa de lemn EcoKit Buget MINI

Casa EcoKit Buget MINI
Sursa foto: www.case-de-lemn.com
Va place casa de lemn din imagine? Mie unul imi place foarte mult. Si este varianta cea mai ieftina de la EcoKit Romania, o firma specializata in fabricarea caselor pe structura de lemn, o firma mixta franco-romana, a carei personal de fabricatie si de montaj "are o vasta experienta in fabricarea acestui tip de case". 

Pe langa aceasta varianta de buget, pe care eu unul o indragesc foarte mult, pentru ca este varianta cea mai buna raport pret-utilitate, EcoKit Romania pune la dispozitia doritorilor de case din lemn o gama foarte variata de case, pentru toate gusturile si implicit toate buzunarele, pentru ca, de ce sa nu o spunem, cu cat casa este mai spatioasa, cu atat pretul acesteia va creste, lucru care pana la urma este si firesc .

Dar sa ne concentram putin asupra casei EcoKit Buget MINI, din imaginea de mai sus. Aceasta este construita pe suprafata unui patrat cu latura de 7.5 metri, are in total o suprafata de 56.25 metri patrati, suprafata ce este compartimentata astfel:
  • doua dormitoare de 10.1 metri patrati fiecare;
  • un living si o bucatarie de 17.55 metri patrati impreuna;
  • o baie de 3.8 metri patrati;
  • un hol de 2.87 metri patrati.
La prima vedere este casa perfecta pentru o familie standard, cu unul sau doi copii! Are doua camere, una pentru cuplul sot-sotie si una pentru copil/copii. Pentru ca pana la urma, mai mult spatiu inseamna pe langa mai multi bani la achizitie si mai multi bani la intretinerea acestuia, intretinere care cuprinde printre altele, operatiile de zugravit si mobilat, crearea de climat cald in anotimpurile reci si climat mai rece in anotimpurile calde, curatenie periodica si multe alte lucruri, suficiente incat sa ne dam seama ca aceasta casa este arhisuficienta pentru o familie normala.

Probabil acum va intrebati de ce case din lemn si nu din caramida, beton, boltari sau pe structura metalica. Ei bine, casele din lemn prezinta multe avantaje, printre cele mai importante fiind rezistenta avansata la cutremure, rezistenta mecanica (chiar si la foc), durata de viata ridicata, cheltuieli energetice reduse, raport calitate-pret foarte bun, se construiesc rapid, sunt ecologice si sanatoase.

Dintre atuurile EcoKit Romania, pentru ca despre acestea nu am vorbit inca, dar cu siguranta aveti intrebari si in acest sens, putem aminti faptul ca firma lucreaza dupa norme si standarde europene si tot conform normelor europene detine toate masinile si utilajele necesare obtinerii unor produse de calitate, fabricarea panourilor in hala se face strict sub controlul calitatii iar lemnul folosit in structura este uscat in uscatoare controlate electronic, doar lemnul cel mai bun fiind introdus in structura, proiectarea de rezistenta si calculele structurale sunt efectuate pe softuri specializate.

Mai mult decat atat, pentru fiecare casa din lemn executata se primesc toate garantiile legale unor astfel de constructii, lucru care este foarte important pentru cumparatori, mai ales pentru ca o casa nu o cumperi in fiecare zi, ci “o data in viata”, precum era si emisiunea cu acelasi nume de la TVR.

Sunt multe de spus despre casele din lemn, chiar foarte multe, pentru mai multe detalii si pentru orice proiect case de lemn puteti consulta site-ul oficial al EcoKit Romania.

3 comentarii:

  1. Sunt superbe am vizitat site-ul si le-am vazut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Din ce am vazut eu, casele din lemn pare sa fie un trend si la noi, In Romania si, nu-i rau de loc. Mie chiar imi plac!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i rau daca le faci in regie propie , asa platesti cheltuielile firmei plus 24% tva , o scumpesti artificial cu 50 % fata de pretul ei corect

      Ștergere