Blog de felicitări online

sâmbătă, decembrie 07, 2013

Lamborghini Veneno Roadster

Felicitari auto
Sursa foto: www.autodel.ro
O recunoastem sau nu, se pare ca in ultimii ani am devenit efectiv dependenti de masini. Si fie ca avem sau nu bugetul necesar achizitionarii unui autovehicul, nou sau second-hand sau ca avem sau nu posibilitatile necesare intretinerii acestuia pentru a putea circula in siguranta pe drumurile publice, noi, romanii, continuam sa cumparam masini.

Si acest lucru se intampla in conditiile in care avem in continuare drumuri dezastroase, impozite si taxe auto destul de ridicate pentru veniturile noastre modeste, tarife mari pentru serviciile de intretinere auto, ce sa mai discutam despre pretul combustibilului, care depaseste orice limita a normalitatii si a bunului simt.

Ei bine, chiar si in aceste conditii, numarul autovehiculelor din parcul auto national este in continua crestere, avand la momentul actual la o populatie de aproximativ 20-22 de milioane nu mai putin de 6 milioane de masini. Acest lucru inseamna ca avem in medie un autovehicul la 3-4 romani, o medie destul de mare pentru o tara atat de bogata dar atat de slab dezvoltata! Incredibil dar adevarat! J

Ce sa mai vorbim, un lucru este mai mult decat cert: noi, romanii, sunt mari iubitori de masini! Drept urmare, indiferent cum va fi nivelul de trai, mai bun sau mai rau (mai bun putin probabil), indiferent cat va mai dura “criza” aceasta “crizata” si cate grade pe “scara Richter” va mai atinge, noi tot vom cumpara masini!

Si cum in cele mai multe cazuri nu detinem prea multi banuti pentru a achizitiona o masina noua, ne-am facut un obicei sa “dam iama” pe site-urile auto specializate pe anunturi auto, pentru a alege si masina dorita si cea mai potrivita pentru necesitatile noastre, dar mai ales pentru bugetele noastre, parca din ce in ce mai mici si crizate! J

Si uite in acest fel descoperim website-uri precum autodel.ro, un site foarte util pentru cei care doresc sa cumpere o masina noua sau second-hand, ce are si foarte multe filtre de cautare, care ne ajuta sa gasim masina dorita din cat mai putine click-uri de mouse. Mai mult decat atat, tot aici gasim si diverse informatii utile, care ne pregatesc sa facem aceasta achizitie foarte importanta pentru noi, dar si diverse stiri din lumea nemarginita a autovehiculelor.

Spor la cumparaturi! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu