Blog de felicitări online

duminică, decembrie 22, 2013

Ce se poate face cu o bicicleta...

Felicitari diverse
Sursa foto: www.dirtbike.ro
Da, este o fotografie foarte reusita, ce am gasit-o pe DirtBike.ro, un portal de biciclete in adevaratul sens al cuvantului, cu tot ce este nevoie pentru un site al pasionatilor de biciclete si nu numai.

Probabil multi dintre voi indragiti bicicleta, definita de DexOnline ca fiind „un vehicul cu doua roti, pus in miscare prin doua pedale actionate cu picioarele si folosit, de obicei, pentru transportul unei singure persoane” si v-ati dorit una inca de cand ati fost copil.

Si nu stiu daca ati avut vreodata o bicicleta, dar cu siguranta ati mers macar o data cu acest mijloc de transport, atat de frumos, sanatos si util si ati simtit bucuria si frumusetea mersului pe bicicleta. Ce-i drept, este un sentiment unic sa mergi pe bicicleta, sa admiri natura in timp ce te deplasezi singur pe doua roti, sa simti acel sentiment de libertate pe care doar bicicleta ti-l ofera.

Revenind la poza de mai sus, chiar este incredibil ce pot face unii oameni cu o simpla bicicleta. Pare incredibil pentru noi, dar nu si simplu pentru ei. Si iti mai dau si senzatia ca doar “se joaca” si ei putin. Va dati seama ca ei pot privi natura si invers! J

De fapt pe DirtBike.ro se pot gasi si multe alte poze superbe, un site ce observ ca a prins contur inca din anul 2007, site care este dedicat in totalitate bicicletei si a tot ce se intampla in jurul acesteia. Pe langa fotografii deosebite gasim si filmulete foarte interesante, ambele comentate de utilizatorii inregistrati pe portal, stiri si informatii, un calendar al evenimentelor din domeniu, anunturi cu biciclete second hand (toate sub denumirea bazar), recenzii la diverse biciclete si binenteles si un forum, asa cum ii sta bine unui portal de calitate, cu informatii de service biciclete.

Va invit si pe voi, atunci cand aveti timp binenteles, sa intrati in minunata lume a bicicletei pe DirtBike.ro! 

2 comentarii:

  1. Sa fim seriosi, ai nevoie de o doza consistenta de nebunie sa faci trick-uri de genu' :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu adevarat pentru a creste adrenalina iti trebuie si o doza de nebunie si mult curaj...plu antrenamente zilnice...

    RăspundețiȘtergere